apple green---jade green

looking at the necessity of baju melayu for Danish (he wears during schools programs/events---kem bestari solat, religious event)....mumme is eyeing for a suitable fabric for children...

this year my eyes really attracted to this colour...






p/s:hope that the fabric search will be done real soon----or else no one would sew the baju melayu for Danish and ayah...  :)

Comments

  1. Cantiknya MumMe kaler hijau jade tu, ada ke butang baju Melayu macam tu MumMe, rasa nak beli juga.

    ReplyDelete
  2. tahun ni terpikat sgt dgn warna ni ummiross,setelah dipujuk2 en asben pun setuju... belum pernah terjumpa lagi ummiross...mungkin kalau cari betul2 ada yg jual...

    ReplyDelete
  3. just nice. my husband jarang berbaju melayu + dah 4x raya x buat baju melayu. thn ni nak pastikan dia ada baju melayu + nak cari butang comel mcm ni jgak

    ReplyDelete
  4. asben mumme pun pakai masa raya sj...sbb tu sgt limited baju dia...dlm 2,3 tahun baru beli satu yg baru...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts