Umbai eateries

A happening makan-makan experience at Umbai,Malacca...


it's listed in tripadvisor....

http://www.tripadvisor.com.my/Restaurant_Review-g306997-d1156495-Reviews-Umbai_Grilled_Fish-Melaka_Central_Melaka_District_Melaka_State.html


maybe because of the high cost,eating good to moderate rated seafood in Klang Valley,we rated this experience as 4/5...the parking chaos and the over crowded eating area should be overcome...but all in all...we were all full and wanted to go again.





Comments

  1. Cantik pemandangan waktu malam dengan limpahan cahaya lampunya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah,Bunda...terasa damai sangat menikmati pemandangan...

      Delete
  2. aaa..cantik je....lazat nya ikan bakar...khee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mumme selalu miss gambar makanan...sampai je makanan,zasssss.... hiksssss

      Delete
  3. MumMe..last time saya ke sana 2 tahun lepas..area mkn umbai yang baru tapi sebab pergi mmg dah lambat tak sempat tengok kawasan sekeliling. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mumme x sure tempat yg mumme pg tu baru ke lama...mmg x pernah ke Umbai sebelum ni.

      Delete
  4. Waa MumMe..bestnya makan-makan kat umbai tu, ummi pun pernah makan kat sini, best iakn bakarnya, tapi betullah dia punya tempat makan tu tak berapa teratur lagi kan, tak berapa menarik susun atur kerusi mejanya, tapi ikan bakar dia memang tip top!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah ummiross...ikannya fresh...harganya berbaloi2.

      Delete

Post a Comment

Popular Posts