Book craver...

Everyone is a reader....
        Some just haven't found their favorite book yet...

Not for this small lady I think...

and her big brother......

these are their favorite books...the one they carry up stairs and down stairs...every day...

Comments

  1. MumMe..bagusnya Nuha dengan Danish, suka membaca, ikut MumMe dia tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah Ummiross...dgn buku dptlah delay kan gaduh diorg...kalau tak riuh rendah ber debate...

      Delete
  2. memang terbaeklah anak2 MumMe suka membaca skarang makin susah nak tengok sbb makin maju sorang2 dok kehulu hilir dengan gadget..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bieaz,buku ni dibaca bila ipad2 diorg kena sorok...weekend saja boleh main ipad...

      Delete
    2. oh iyeker......the bestlah MumMe :)

      Delete
  3. kongsi skit tips nak kasik anak rajin membaca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de la tips sgt kot Mother of Two...memula upset jg mumme,bw ke Library dkt Tasik Cempaka tu bising aje...tp bila yg kecik dh fluent membaca,br la dia x mengacau abamnya.pastu dia pun terpengaruh dgn abam baca komik dan main boys games...hiks

      Delete

Post a Comment

Popular Posts